keskiviikko 20. elokuuta 2014

Valehaamu ja muita tarinoita

Sunnuntaina tein tosi typerän tempun. Itsehillintäni petti jostakin syystä, ja tein raskaustestin, vaikkei mitään oireita ollut. Kaiken kukkuraksi olin näkevinäni testissä jonkun haamun haamun. No, se taisi olla varmaan joku varjostuma testin epätasaisesta pinnasta. Maanantaina aamulla testi oli ihan negatiivinen. 

Ehkä testien tekemisestä oli hyötyäkin. Nyt on nimittäin tämän kierron suurimmat pettymykset jo purettu. Maanantaina ei ollut mukava päivä. Olin jo valmiiksi päivystämisestä väsynyt, ja sitten tuli tämä hieman aikaistettu tieto siitä, että en ole edelleenkään raskaana, ja olin nukkunut loppuyöstä päivystykämpässä vielä huonostikin, kun ilmaantui taas sitä aiemmin mainitsemaani ihottumaa, joka tällä kertaa jopa hieman kutisi.

Riitelimme mieheni kanssa heti maanantaina aamulla, sitten vielä illalla pariin otteeseen. Syynä kasvava turhautuminen jatkuvista epäonnistumisista. Sovimme sitten kuitenkin nopeasti. Tiedämme kyllä, ettei tästä tule mitään, jos hermostumme toisillemme. Parisuhde on kuitenkin ykkösasia, ja lastenteko tulee vasta sen jälkeen.

Jo eilen olo tuntui aika mukavalta. Toivo herää aina nopeasti uudelleen. Kyllä me vielä onnistumme.

Ai niin. Tänään on jo kp 31, mutta laskujeni mukaan silti ihan oikea päivä kuukautisten alkamiselle. Niitä sitten odotellessa. Ja ei, mitään oireita ei ole. En TODELLAKAAN aio nyt ruveta kuvittelemaan, että olisin raskaana tai jotain.

2 kommenttia:

  1. Mekin otettiin parit kerrat yhteen ennen plussaa, kun turhauduin niin paljon ja tuntui ettei mies ole mukana koko touhussa tai tue yhtään.
    Ehkä se on välillä hyväkin, ei jää se paha olo muhimaan vaan niistä asioista tulee oikeasti puhuttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riiteleminen puhdistaa ilmaa, sitä mieltä olen aina ollut :)

      Poista